Euromite - tilitoiminnan ammattilainen

PÄIVITETTY Apr 24, 2018 Timon toimesta

 

 

TEE TÄSTÄ TIETOSUOJATARJOUSPYYNTÖ!

Tarjouspyyntö

Voit tällä lomakkeella kätevästi pyytää meiltä taloushallinnon, palkkalaskennan, toiminnantarkastuksen sekä tietosuojavastaavan että tietouojakonsultoinnin tarjousta TAI vaikka näitä kaikkia yhtä aikaa!

Täytät vain haluamasi lomakkeen kentät. Saat tarjouksen 48 tunnin kuluessa mikäli katsomme ettemme tarvitse tarjouksen tekoon lisätietoja. Tarjouksen perille tulon varmistamiseksi ja lisätietojen saamiseksi varmistathan, että antamasi yhetystiedot ovat oikein?

Tarjouspyyntölomake

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Ole hyvä ja kirjoita kirjaimet. Varmistamme tämän avulla, ettet ole roskapostirobotti.

kysy lisaa

Tietosojalasuseke:

Tilitoimisto Euromite ei luovuta kolmansille osapuolille mitään sivustolla täytettävien lomakkeiden tietoja. Lomake käsitellään yhtiössä luottamuksellisena sellaisten henkilöiden toimesta, joilla on tähän lupa. Lomake luetaan liikesalaisuuden piiriin kuuluvaksi. Mikäli viranomainen tai siihen rinnastettava taho lain määräyksen tahi muun laillisen velvoitteen vuoksi pyytää tietoja, Euromite luovuttaa tiedot heille tietoturvallisesti.

Kysyttäviä henkilökohtaisia tietoja ovat:

Nimi, puhelin ja sähköposti.

Tiedot tallenentaan lomakkeelta Euromiten Netvisorissa sijaitsevaan asiakasrekisteriin. Netvisor vastaa itse täysin pilvensä tietoturvasta. Lomakkeen tietoja käytetään asikassuhteen syntymisen jälkeen yhteydenpitoon. Mikäli asiakasuhdetta ei synny tiedot poistetaan Netvisorista 2 vuoden kuluessa. Tietoja ei yhdistellä mihinkään muuhun tietojärjetelmään.

Täyttämällä ja lähettämällä lomakkeen hyväksyt nämä käyttöehdot. Lomakkeen täyttäjällä on oikeus nähdä tallennetut tiedot. Tiedot on pyydettävä kirjallisesti ja samasta sähköpostiositteesta, kuin täyttäjä on lomakkeessa maininnut.  Tiedot toimitetaan 30 vrk:n kuluessa kirjallisesta pyynnöstä.